Despre noi

Stimate Client

SC ADION Prodimpextrans SRL este o companie privata cu experienta in domeniul sanitar de peste 30 ani .

Importam si comercializam
• aparatura medicala pentru diagnosticare si tratament
• aparatura pentru sterilizare, sali de operatie si ATI
• mobilier pentru cabinete medicale, clinici si spitale
• echipamente de interventie rapida in caz de urgente, catastrofe si dezastre
• instrumentar medical
• materiale medicale consumabile

In prezent ADION a devenit un important furnizor pentru o gama larga de produse medicale (peste 3000 de repere), atat pentru spitale, cat si pentru cabinete medicale private, spitale private sau unitati de interventie rapida. Profesionalismul echipei noastre a oferit posibilitatea obtinerii certificatelor de calitate solicitate de legislatia europeana (ISO 9001/2008; ISO14001/2005), fapt ce intareste relatiile cu clientii nostri conferindu-le o siguranta in plus in parteneriatul de afaceri.

Va asiguram de cel mai bun raport calitate/pret pentru produsele noastre.

De asemenea, desfasuram cu promptidudine si profesionalism activitatea de service garantie si post garantie, activitate avizata de Ministerul Sanatatii si efectuata de personal instruit la producatori internationali.

Datorita gamei largi de produse oferite, a calitatii acestora, precum si datorita serviciilor complete pe care vi le punem la dispozitie, Centrul Comercial Medical ADION, in mod sigur poate deveni partenerul dumneavoastra ideal !

Vizitati cel mai mare show room de aparatura medicala si mobilier din Romania, aflat in Bdul. Tudor Vladimirescu nr. 29, sector 5, Bucuresti de luni – joi 8.30 – 17.00 si vineri intre 8.30 – 15.00

Echipa ADION