Termeni si conditii de utilizare a websitului

Informatiile prezentate pe acest site nu vor fi considerate drept oferta de produse sau servicii venind din partea ADION Prodimpextrans.
Numele ADION, logo-ul ADION, sunt marci inregistrate de catre ADION Prodimpextrans.
Tinand cont de faptul ca ADION Prodimpextrans ofera o gama extraordinar de variata de produse si modele, intr-o gama larga de materiale, finisaje si culori este absolut necesar sa va adresati consultantilor nostri pentru a obtine informatiile cele mai precise si actuale pentru orice dotare medicala aveti nevoie pentru dumneavoastra.
Clientii nostri pot fi persoane juridice sau persoane fizice.
Datele inscrise de dumneavoastra pe acest site vor fi utilizate de ADION Prodimpextrans in relatia cu dumneavoastra si nu vor fi transmise tertilor.
Imaginile au numai titlu de prezentare si nu genereaza obligatii contractuale.
Modelele si culorile prezentate pe site pot diferi fata de cele reale drept pentru care va trebui sa consultati in mod direct compania ADION Prodimpextrans pentru stabilirea specificatiilor pentru dotarea medicala de care aveti nevoie.
Informatiile privind utilizarea, intretinerea, depozitarea produselor prezentate pe acest site au un caracter general si nu exista garantia ca se pot aplica oricaror produse cumparate de dumneavoastra.
Precizarile particulare pentru produsele cumparate de dumneavoastra de la compania ADION Prodimpextrans va vor fi oferite de de noi in momentul contractarii sau achizitiei.
Utilizatorul foloseste site-ul pe raspunderea sa.
In nici un caz compania ADION Prodimpextrans nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site, a informatiilor din site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.
Continutul site-ului este prezentat cu titlu informativ si nu genereaza obligatii contractuale.